WOT-P relatiegeschenken

Klant sinds 2010

WOT-P is in 1997 opgericht door Edwin Bouman na 10 jaar werkzaam te zijn geweest in de branche van relatiegeschenken en promotionele producten. Het bedenken, ontwikkelen en realiseren van promotionele producten en relatiegeschenken is een specialisme dat WOT-P beheerst als geen ander.

logo-parapluspecialist-review.png
 

Wat hebben wij gerealiseerd:

 

Voor WOT-P Relatiegeschenken hebben wij een webshop ontworpen en gerealiseerd, met een layout gericht op conversie zodat WOT-P op een efficiënte wijze zijn klanten kan bedienen.

Naast de webshop hebben we voor WOT-P een nieuwsbrief gerealiseerd met onze nieuwsbriefmodule isanews. Deze biedt alle functionaliteit die WOT-P nodig heeft om zijn klanten op een effectieve wijze te informeren.

www.wot-p-relatiegeschenken.nl

"De webshop die isadesign heeft gerealiseerd heeft ons bedrijf een boost gegeven en ons zichtbaar gemaakt op het internet."

Edwin Bouman - WOT-P relatiegeschenken

 
 
 

Webdesign bij isadesign

Door te kiezen voor een webdesign van isadesign kiest u voor kennis en ervaring in webdesign, e-commerce, google en email marketing . Onze kracht? Wij doen dat wat nodig is om uw bedrijf tot een online succes te maken! De meeste klanten blijven trouw aan isadesign, sommige al 10 jaar en dat komt door onze aanpak:

Professioneel & Klantgericht
Persoonlijk contact vinden wij belangrijk
Efficiënte aanpak en eerlijke prijzen
Meedenken in effectieve oplossingen
Heldere en duidelijke communicatie

Vragen of meer informatie?

Bent u ondernemer of ZZP'er en op zoek naar een betrouwbare partner die uw nieuwe website of webshop realiseert?

Direct contact of bel 0416 - 880440

Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden of wilt u meer zien van de gerealiseerde isadesign projecten.

Portfolio


Deel deze pagina