Reunie Mavo Drunen

Klant sinds 2017

Mavodrunen.nl een initatief naar aanleiding van de reünie voor de 1986 examenklas van het J.P. van Rooij in Drunen gestart door o.a. Erik Douwes van Erik Douwes Makelaars en Edwin klijn van Klijn administratie.

mavodrunen-logo.png
 

Wat hebben wij gerealiseerd:

 

Voor de Mavo reünie 1986 hebben we een responsive html website ontworpen en gerealiseerd, met een contactformulier, een opmaat inschrijfformulier met export functie en koppeling met socialmedia.

Geintereseerde kunnen zich via de website eenvoudig en snel inschrijven en ontvangen een bevestiging per email. Door de export functie kan er op eenvoudig een overzicht gemaakt worden wie er zich hebben ingeschreven.

www.mavodrunen.nl

Wij bedanken isadesign voor het deels sponsoren en maken van onze website. De prettige en oplossingsgerichte samenwerking is een verademing. Het resultaat mag er wezen!

Intiatiefnemers Mavo Drunen

 
 
 

Webdesign bij isadesign

Door te kiezen voor een webdesign van isadesign kiest u voor kennis en ervaring in webdesign, e-commerce, google en email marketing . Onze kracht? Wij doen dat wat nodig is om uw bedrijf tot een online succes te maken! De meeste klanten blijven trouw aan isadesign, sommige al 10 jaar en dat komt door onze aanpak:

Professioneel & Klantgericht
Persoonlijk contact vinden wij belangrijk
Efficiënte aanpak en eerlijke prijzen
Meedenken in effectieve oplossingen
Heldere en duidelijke communicatie

Vragen of meer informatie?

Bent u ondernemer of ZZP'er en op zoek naar een betrouwbare partner die uw nieuwe website of webshop realiseert?

Direct contact of bel 0416 - 880440

Wilt u weten wat onze klanten van ons vinden of wilt u meer zien van de gerealiseerde isadesign projecten.

Portfolio


Deel deze pagina