Hosting

Webhosting Informatie

Een hostingpakket van isahosting is een prima uitganspunt voor uw eigen website op het internet. isahosting biedt diverse webhostingpakketten om zowel de eenvoudige als de veeleisen website's optimaal te kunnen laten functioneren. Wij bieden schaalbare en betaalbare internet oplossingen zodat er voor ieder budget een hosting oplossing is.

isahosting.png

Ons Netwerk

Om de uptime en performance van onze klanten te maximaliseren hebben wij al onze systemen zo redundant mogelijk opgesteld. Dit geldt zowel voor onze virtuele serverclusters als voor ons hele netwerk

Twee Topklasse datacenter

Wij hebben twee topklasse datacenterlocaties: EU Networks en Global Switch. Deze twee locaties stellen ons in staat om extreem flexibele en veilig oplossingen aan te bieden.

Topklasse connectivity

Onze beide datacenters bevinden zich in Amsterdam, wat internet betreft een van de best verbonden plekken in Europa. Binnen elk van deze twee datacenters hebben wij meerdere 1 Gigabit verbindingen met de buitenwereld.

Hiernaast hebben wij onze twee locaties met een eigen dark fibre-verbinding aan elkaar gekoppeld waardoor de beide locaties makkelijk verkeer met elkaar kunnen uitwisselen. Er zijn twee routers per datacenter die het werk van elkaar over nemen indien nodig.

De belangrijkste factoren die de kwaliteit van een datacenter bepalen zijn een stabiele stroomvoorziening, toegang tot internationale carriers, goede koeling en stringente toegangsprocedures. Al deze zaken zijn bij Global Switch en EU Networks goed geregeld.

 

Waarom isahosting ?

Wij leveren al jaren Unix hosting en windows hosting aan duizenden gebruikers. De hosting ervaring die wij hebben opgedaan en opdoen wordt gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren.

Een aantal belangrijke punten zijn:

  • Slimme email ondersteuning
  • Telefonische ondersteuning indien nodig (wij bellen u)
  • 24x7 monitoring (in de gaten houden van onze diensten)
  • Snelle reactie bij storingen en vragen
  • Een zeer stabiel linux hosting platform
  • Domeinnaam bij hosting pakket inbegrepen

 

Meer informatie over isahosting ?

Meer informatie over hosting en domeinnaamregistratie ?

Ga naar: isahosting.nlDeel deze pagina