isawebshop

Uw eigen webwinkel beginnen met alle denkbare functies met deze unieke webshop software.

Snel en eenvoudig een webshop starten is nu voor iedereen mogelijk zonder dat u kennis nodig heeft van HTML of andere ingewikkelde zaken.

isawebshop webshop CMS is een zeer uitgebreid Nederlandstalige webwinkel software en biedt letterlijk alles wat u nodig heeft om een eigen online webwinkel te kunnen beginnen.

isawebshop.png

Uniek ontwerp

Dit programma bevat zeer professionele en moderne templates mogelijkheden welke wij uiteraard voor u aanpassen naar uw eigen huisstijl of smaak.

Zoekmachine vriendelijk

Met de geavanceerde SEO Module (Zoekmachine Optimalisatie) bent u ervan verzekerd dat uw webshop goed wordt gevonden door de robots van o.a. Google. Heeft u heel veel producten in uw webshop? Dan is een speciale Google Sitemap XML generator geintegreerd zodat de robot uw sitemap direct ophaalt zonder dat deze in uw site is opgenomen. Dit bespaart laadtijd en geeft een hogere ranking van uw webwinkel.

Eenvoudig betalen

Ook het instellen van de verschillende betaalmethodes gaat razendsnel. iDeal kan direct zonder programmeerkennis door isadesign worden geintegreerd maar ook betaalproviders als Backaroo, MultiSafepay of Ogone.

isawebshop software is zo ontworpen dat iedereen een eigen webwinkel kan beginnen en beheren. Dit webwinkel programma is volledig te beheren via uw internetbrowser en is zeer gemakkelijk in gebruik.

Overtuig uzelf en kies voor isawebshop nederlandstalige webshop oplossing.

Vrijblijvende demonstratie

Wilt u een afspraak maken voor een demo onder begeleiding van één van onze professionals ook dit is mogelijk. Zij nemen samen met u het programma door en laten u alle mogelijkheden zien. U kunt meteen vragen stellen en krijgt meteen feedback. U krijgt op deze manier snel een indruk van de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte

Overtuig uzelf van de uitgebreide CMS webdesign mogelijkheden van isawebshop cms !

Offerte aanvragen

Meer informatie over isawebshop ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440

 

Enkele features

Snel iDeal en andere betaalmethodes integreren.
Met deze webshop software kunnen wij in een handomdraai iDeal van Rabobank of ING integreren.

isawebshop CMS is ook voorbereid om de meest voordelige en betrouwbare betaalproviders eenvoudig te kunnen gebruiken. U kunt kiezen uit o.a.

  • iDeal direct voor Rabobank Professional en ING Advanced
  • MultiSafePay
  • Buckaroo
  • Ogone
  • Paypal
  • Google Checkout

 

Google Optimalisatie module(SEO)
Compleet geintegreerde SEO en Google optimalisatiemodule.Voor iedere pagina, directory, merk, categorie en zoeklinks, kunt u SEO vriendelijk maken tot in detail met aanpasbare Metadescriptions, Metatags, webtitels etc. Maar ook direct Google Analytics in een oogwenk integreren. De Google Optimalisatie Module maakt alles zeer eenvoudig.

 

 

Uw webshop online in enkele dagen
Een door isadesign gemaakte professionele winkeltemplate is een prima uitgangspunt voor uw webwinkel, voeg uw logo en teksten toe en importeer bijvoobeeld uw bestaande klanten- en productendatabase in een oogwenk en uw nieuwe winkel is Live! Templates zijn geheel door isadesign naar uw wensen in te richten middels css.

 

 

Perfecte presentatie van uw producten.
Uw producten worden haarscherp weergegeven in bijv. een Lightbox galerie en kunnen in alle varianten worden getoond. Nu ook met SuperZoom, de instant fotovergoter! Zodra de bezoeker met de muis over een afbeelding beweegt zal deze direct in gedeeltes op groot formaat getoond worden. Een duidelijke en mooie etalage is het visitekaartje van uw website.

 

 

Gerpersonaliseerde teksten op producten.
Ook gepersonaliseerde teksten kunnen door de klant worden toegevoegd! Handig voor bijv. het drukken van T-shirts, het kaartje aan een bos bloemen of wat men bijv. geprint of gegraveerd wil hebben.

 

 

Importfuncties.
Zeer eenvoudig uw bestaande productdata importeren vanuit .CSV (Excel) maar ook uw klantenbestanden, afbeeldingen, varianten etc.

 

 
 

isawebshop verzend- en betaalmodules.
Integreer alle belangrijke verzend- en betaalopties in uw webwinkel zoals iDeal of betaalproviders zoals Ogone, MultiSafepay en Buckaroo.

 

 

 

 

Ingebouwde Voorrraadbeheer en controle.
Kies voor meervoudige tracking-opties welke allen geintegreerd zijn in uw ordersysteem!

 

 

   

Verkoop zowel fysieke producten of Downloads!
Het flexibel verkoopsysteem van deze webshop software maakt het mogelijk om Downloads of fysieke producten te verkopen. U kunt dus t-shirts of treinen aanbieden, maar ook uw eBooks, software of Mp3's.

 

   

Prachtige presentatie van uw producten incl. o.a. SuperZoom
Inzoomen op uw producten zodat de details zichtbaar worden. Immers, een goede etalage is van groot belang voor de verkoop. Uw klant wil graag zien wat ze koopt.

 

 

 

 

Geavanceerde Productvarianten aanmaken.
Maak eenvoudig productvarianten aan ( zoals verschillende kleuren en maten) in slechts een paar klikken.

 

 

 

Vrijblijvende demonstratie

Wilt u een afspraak maken voor een demo onder begeleiding van één van onze professionals ook dit is mogelijk. Zij nemen samen met u het programma door en laten u alle mogelijkheden zien. U kunt meteen vragen stellen en krijgt meteen feedback. U krijgt op deze manier snel een indruk van de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte

Overtuig uzelf van de uitgebreide CMS webdesign mogelijkheden van isacontent cms !

Offerte aanvragen

Meer informatie over isacontent ?

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten neem dan contact met ons op

Of bel nu 0416-880440Deel deze pagina